maanantai 27. lokakuuta 2014

Kissakuvia ja rantabileet

Lähdettiin iltasella lasilliselle. Tai niin sen piti mennä. Otettiin muutamia kuvia kissoista, joita oli matkan varrella. Erno pääsi testaamaan uutta linssiään ja sai ihan mukavat kuvat kissoista ja tietysti saaren valoista. Istuttiin aallonmurtajalla ottamassa kuvia kun meidät ohitti varsin päihtynyt ja riehakas seurue. Kyselivät siinä sitten mukaan ilon pitoon, mutta holittomilla ei oikein iskenyt ajatus. Oltiin jo matkalla kotio, Ernokin suunnitteli että jatkaa kouluhommia, kunnes ohitimme baarin, jossa tuttu baarimikko morjesti. Jäimme sitten siihen.

Muutaman lasillisen jälkeen sai baarimikko meidät puhutuksi mukaan rantabileisiin, jotka järjestettäisiin lähirannalla, jonne mm. riehakas seurue oli suuntaamassa. Saimme seuroihin vielä paikallisen grillin kokin. Molemmat jenkkimiehiä. Opimme myös että meille tuttu vaimonhakkaajapaita on terminä yleisesti myös käytössä Jenkeissä ja Italiassa. Baarimikko juotteli meille muutamat omat shottinsa; persikkalikööriä, Jack Danielsia ja karpalomehua?! Baarin suljettuaan läksimme kohti rantaa. Veimme kameran samalla kotiin ja otimme muutaman matkaevään...

Rantabileet olivat ensimmäiseni. Ja upeasti järjestetty. Oli muutama telttakatos, värivaloja, tunnelmavaloja ja DJ (joka soitti surkeaa musiikkia). Porukka istuskeli rannan reunoilla, osa oli sammunut nuotioiden viereen ja osa jorasi. Liityimme baarimikon ja Ernon kanssa tanssilattialle. Varpaat hiekkaan! Aina välillä kävimme pulahtamassa meressä. Liikkeellä oli paljon turisteja ja yksi tuleva morsian hunnussaan. Jaksoimme, kun jo vanhoja alamme olla, puoli neljään.

Aamulla ei ollut paikkaa, mistä hiekkaa ei olisi löytynyt asunnosta tai omasta kehosta...

Iltakissa


Iltapalalla.

Fillarit rivissä lauttarannassa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti