tiistai 23. syyskuuta 2014

Kamera kunnossa

Nyt on iloisia asioita. Eli meidän kamera on kunnossa. Jätettyämme sen Nikonin hyvään huoltoon toimii taas. Hintakaan ei ollut kuin puolet pelotellusta ja nyt pääsemme taaseen kuvaamaan kunnolla. Ei tuo kamerapuhelin kuvaus ole ainakaan oma juttu lainkaan. Mutta tässä vielä kuvasatoa OnePlus.

Vietimme siis päivää Tsim Sha Tsuissa, joka tunnetaan myös vahvasta intialaiskorttelistaan. Tässä kyseissä osassa Hong Kongia sijaitsi myös teatteri ja mainoksena naamarit Shakespearin näytelmään.


Tsim Sha Tsuista löytyi myös Kowloonin puisto. Yhtään mandariinisorsaa en ole vielä nähnyt, mutta flamingoja puistossa asusti.

Tuossa puussa kasvoi joitakin hedelmiä.

Erppa. Hienosti reunustavat pilvenpiirtäjät puistoa.

Ei puisto ilman mäkkäriä.
Suihkulähteitä.

Illalla menimme sitten vielä ihailmaan lauttarannan teidemuseon pihalle tuotuja valoteoksia. 

Aamupäivällä olimme istumassa samassa kohdassa kun paikalliset koululaiset tulivat haastattelemaan meitä. Tekivät koulutehtävää, joka kuulosti kyllä turisti-infon parannukselta, koska monet kysymykset kuuluivat: voisiko hallitus järjestää informaatiota nettiin paremmin ja mitä parnnuksia haluaisit kauppakeskuksiin. Ei ihan sopivaa 13- vuotiaiden suuhun. 
Erään hienomman hotellin pihasta. Aulakauppana oli Tiffany Co. Kun kerroin, että Tsim Sha Tsuissa on paljon intilaisia niin katukauppakin käy. Meille tarjotaan joka välissä kelloa tai käsilaukkua. Ilmeisesti haiseva reppuni on out-off-fahsion. Erno yritti pitkään selittää, ettei tarvitse rannekelloa kun katsoo ajan aina puhelimesta, mutta sitkeä myyjä ei antanut periksi vaan seurasi meitä hyvän tovin. Kyllästyttyään Erno sitten kysäisi, että paljonko tienaat viikossa. No englannin ymmärtäminen on aina kuulijassa ;) joten mies kuula How much for weed? Ja olisi kyllä sitten meille annokset järjestänyt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti