torstai 11. syyskuuta 2014

Takaiskuja

Kamera hajosi. Siinä suurin ja karmein mitä voi sattua, heti tietysti kaikkien muiden onnettomuuksien jälkeen, mutta silti... Voi rähmä! Lueskeltuaan Erno hetkisen netistä korjaus voi viedä leijonanosan budjettia, mutta tulisi se saada kuntoon. Kamera ei kuitenkaan pudonnut tai sitä varastettu tai se ei unohtunut sateeseen (meidän tapauksessa niinkin voi käydä), vaan näppäillen meni jumiin ja jumi ei lähtenyt auki useista yrityksistä  huolimatta.

Saimme pöydän! Vuokraemännän entinen vuokralainen tarjosi meille pöytää, kun omaa käyttöä ei löytynyt. No emme odottaneet semmoista pikkuista yöpöytää. Mutta olimme tyytyväisiä, että johonkin saadaan nuudelikulho hetkeksi. Sitten alkoi se kiljuminen. Pöydän jalasta oli kipittänyt parvi punaisia muurahaisia, tunnetaan myös ainakin Haasian karilla kusiasina. Mokomat kun puree. No sitten alkoi tasainen liiskaus, mutta näillä on melkein selkäranka ja hankala liiskata. Niitä siis kipitti sieltä pöydän uumenista ja pöytä päätyi parvekkeelle.

Meinasimme saada vuodesohvan! Myöskin kyseinen ex- vuokralainen tarjosi sohvaa. Kertoi tosin ennen kuin mentiin edes katsomaan että se on ollut ulkona, viikon! Ja saanut muutamat sateet. Tässä vaiheessa jo totesimme Ernon kanssa toisillemme, ettemme ottaisi mikäli sohva ei ole umpipuuta. No, hieman viisaampina menimme katsomaan ensin ja kyllä, märkä mustakankainen sohva. Emme edes halunneet arvata minkälainen murkkuarmeija siellä olisi ollut ja mitä sohvan jousetkin tuumaavat sateista? Jäimme ilman vuodesohvaa, mutta tässä vielä aikaa ennen mahdollisia vieraita. Olisi siinä nukkuva saanut kyllä kokea viidakon yön :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti